Integritetspolicy

INTEGRITETSPOLICY
Senast uppdaterad 10 mars 2021
Tack för att du valde att vara en del av vår community på greneIT (” Företag”, ” vi ”, ” oss ”, ” vår ”). Vi är angelägna om att skydda din personliga information och din rätt till integritet. Om du har några frågor eller funderingar angående detta sekretessmeddelande, eller vår praxis med avseende på din personliga information, vänligen kontakta oss på support@greneit.com.
När du besöker vår webbplats https://greneit.com (” Webbplatsen ”) och mer allmänt, använder du någon av våra tjänster (” Tjänsterna ”, som inkluderar Hemsida), vi uppskattar att du litar på oss med din personliga information. Vi tar din integritet på största allvar. I detta integritetsmeddelande försöker vi förklara för dig på så tydligt sätt som möjligt vilken information vi samlar in, hur vi använder den och vilka rättigheter du har i förhållande till den. Vi hoppas att du tar dig tid att läsa igenom den noggrant, eftersom den är viktig. Om det finns några villkor i detta sekretessmeddelande som du inte accepterar, vänligen sluta använda våra tjänster omedelbart.
Detta integritetsmeddelande gäller all information som samlas in genom våra tjänster (som, enligt beskrivningen ovan, inkluderar vår webbplats ), såväl som alla relaterade tjänster, försäljning, marknadsföring eller evenemang.
Vänligen läs detta sekretessmeddelande noggrant eftersom det hjälper dig att förstå vad vi gör med informationen som vi samlar in.
INNEHÅLLSFÖRTECKNING
1. VILKEN INFORMATION SAMLAR VI IN?

Personlig information som du lämnar till oss
Kort sagt: Vi samlar in personlig information som du lämnar till oss.
Vi samlar in personuppgifter som du frivilligt lämnar till oss när du registrerar dig på webbplatsen, uttrycker ett intresse av att få information om oss eller våra produkter och tjänster, när du deltar i aktiviteter på webbplatsen eller på annat sätt när du kontaktar oss.
Den personliga information som vi samlar in beror på sammanhanget för dina interaktioner med oss och Webbplatsen , de val du gör och de produkter och funktioner du använder. Den personliga information vi samlar in kan innehålla följande:
Personlig information som tillhandahålls av dig. Vi samlar in namn; mejladresser; faktureringsadresser; betal-/kreditkortsnummer; och annan liknande information.
Betalningsdata. Vi kan samla in data som är nödvändiga för att behandla din betalning om du gör köp, såsom ditt betalningsinstrumentnummer (som ett kreditkortsnummer) och säkerhetskoden som är kopplad till ditt betalningsinstrument. All betalningsdata lagras av Stripe. Du kan hitta länk(ar) till deras integritetsmeddelande här: https://stripe.com/en-gb/privacy .
All personlig information som du lämnar till oss måste vara sann, fullständig och korrekt, och du måste meddela oss om eventuella ändringar av sådan personlig information.

Information som samlas in automatiskt
Kortfattat: Viss information – såsom din IP-adress (Internet Protocol) och/eller webbläsarens och enhetens egenskaper – samlas in automatiskt när du besöker vår webbplats .
Vi samlar automatiskt in viss information när du besöker, använder eller navigerar på webbplatsen . Denna information avslöjar inte din specifika identitet (som ditt namn eller kontaktinformation) men kan inkludera enhets- och användningsinformation, såsom din IP-adress, webbläsare och enhetsegenskaper, operativsystem, språkinställningar, hänvisningsadresser, enhetsnamn, land, plats , information om hur och när du använder vår Webbplats och annan teknisk information. Denna information behövs främst för att upprätthålla säkerheten och driften av vår webbplats och för våra interna analyser och rapporteringsändamål.
Liksom många företag samlar vi också in information genom cookies och liknande tekniker. Du kan ta reda på mer om detta i vårt Cookiemeddelande: https://greneit.com/cookie-policy/ .
Informationen vi samlar in inkluderar:
  • Logg- och användningsdata. Logg- och användningsdata är servicerelaterad, diagnostisk, användnings- och prestandainformation som våra servrar automatiskt samlar in när du går in på eller använder vår webbplats och som vi registrerar i loggfiler. Beroende på hur du interagerar med oss kan denna loggdata inkludera din IP-adress, enhetsinformation, webbläsartyp och inställningar samt information om din aktivitet i Webbplats (som datum/tidsstämplar som är kopplade till din användning, sidor och visade filer, sökningar och andra åtgärder du vidtar, till exempel vilka funktioner du använder), information om enhetshändelser (som systemaktivitet, felrapporter (ibland kallade kraschdumpar) ’) och hårdvaruinställningar).
  • Enhetsdata. Vi samlar in enhetsdata såsom information om din dator, telefon, surfplatta eller annan enhet som du använder för att komma åt webbplatsen . Beroende på vilken enhet som används kan denna enhetsdata innehålla information som din IP-adress (eller proxyserver), enhets- och applikationsidentifikationsnummer, plats, webbläsartyp, hårdvarumodell Internetleverantör och/eller mobiloperatör, operativsystem och systemkonfiguration information.
  • Platsdata. Vi samlar in platsdata såsom information om din enhets plats, som kan vara antingen exakt eller oprecis. Hur mycket information vi samlar in beror på typen och inställningarna för den enhet du använder för att komma åt webbplatsen . Till exempel kan vi använda GPS och annan teknik för att samla in geolokaliseringsdata som talar om för oss din nuvarande plats (baserat på din IP-adress). Du kan välja bort att tillåta oss att samla in denna information antingen genom att vägra åtkomst till informationen eller genom att inaktivera din platsinställning på din enhet. Observera dock att om du väljer att välja bort det kanske du inte kan använda vissa aspekter av tjänsterna.
2. HUR ANVÄNDER VI DIN INFORMATION?
Kort sagt: Vi behandlar din information för ändamål som baseras på legitima affärsintressen, uppfyllandet av vårt kontrakt med dig, efterlevnad av våra rättsliga skyldigheter och/eller ditt samtycke.
Vi använder personlig information som samlas in via vår webbplats för en mängd olika affärsändamål som beskrivs nedan. Vi behandlar din personliga information för dessa ändamål i beroende av våra legitima affärsintressen, för att ingå eller utföra ett kontrakt med dig, med ditt samtycke och/eller för att uppfylla våra juridiska skyldigheter. Vi anger de specifika behandlingsgrunderna vi förlitar oss på bredvid varje ändamål som anges nedan.
Vi använder informationen vi samlar in eller tar emot:
  • För att underlätta kontoskapande och inloggningsprocessen. Om du väljer att länka ditt konto hos oss till ett tredjepartskonto (som ditt Google- eller Facebook-konto) använder vi informationen du tillät oss att samla in från dessa tredje parter för att underlätta kontoskapandet och inloggningsprocessen för utförandet av avtal.
  • Att lägga upp vittnesmål. Vi publicerar vittnesmål på vår webbplats som kan innehålla personlig information. Innan vi lägger upp ett vittnesmål kommer vi att inhämta ditt samtycke till att använda ditt namn och innehållet i vittnesmålet. Om du vill uppdatera eller ta bort ditt omdöme, vänligen kontakta oss på support@greneit.com och var noga med att inkludera ditt namn, din vittnesmålsplats och kontaktinformation.
  • Begär feedback. Vi kan använda din information för att begära feedback och för att kontakta dig om din användning av vår webbplats .
  • För att möjliggöra kommunikation från användare till användare. Vi kan använda din information för att möjliggöra kommunikation från användare till användare med varje användares samtycke.
  • För att hantera användarkonton. Vi kan komma att använda din information i syfte att hantera vårt konto och hålla det i fungerande skick.
  • För att skicka administrativ information till dig. Vi kan komma att använda din personliga information för att skicka information om produkter, tjänster och nya funktioner och/eller information om ändringar av våra villkor och policyer.
  • För att skydda våra tjänster. Vi kan använda din information som en del av våra ansträngningar att hålla vår webbplats säker och säker (till exempel för bedrägeriövervakning och förebyggande).
  • För att upprätthålla våra villkor och policyer för affärsändamål, för att följa juridiska och regulatoriska krav eller i samband med vårt kontrakt.
  • För att svara på juridiska förfrågningar och förhindra skada. Om vi får en stämningsansökan eller annan juridisk begäran kan vi behöva inspektera uppgifterna vi har för att avgöra hur vi ska svara.
  • Uppfyll och hantera dina beställningar. Vi kan använda din information för att utföra och hantera dina beställningar, betalningar, returer och utbyten som görs via webbplatsen.
  • Administrera prisdragningar och tävlingar. Vi kan använda din information för att administrera prisdragningar och tävlingar när du väljer att delta i våra tävlingar.
  • Att leverera och underlätta leverans av tjänster till användaren. Vi kan använda din information för att ge dig den begärda tjänsten.
  • Att svara på användarförfrågningar/erbjuda support till användare. Vi kan använda din information för att svara på dina förfrågningar och lösa eventuella problem du kan ha med användningen av våra tjänster.
  • För att skicka marknadsförings- och reklamkommunikation till dig. Vi och/eller våra tredjepartsmarknadsföringspartners kan använda den personliga information du skickar till oss för våra marknadsföringsändamål, om detta är i enlighet med dina marknadsföringspreferenser. Till exempel, när vi uttrycker ett intresse för att få information om oss eller vår webbplats , prenumererar på marknadsföring eller på annat sätt kontaktar oss, kommer vi att samla in personlig information från dig. Du kan när som helst välja bort våra marknadsföringsmeddelanden (se ” VILKA ÄR DINA SEKRETESSRÄTTIGHETER ” nedan).
  • Leverera riktad reklam till dig. Vi kan använda din information för att utveckla och visa personligt anpassat innehåll och reklam (och arbeta med tredje part som gör det) skräddarsytt för dina intressen och/eller plats och för att mäta dess effektivitet. För mer information se vårt Cookiemeddelande: https://greneit.com/cookie-policy/ .
3. KOMMER DIN INFORMATION ATT DELAS MED NÅGON?
Kort sagt: Vi delar endast information med ditt samtycke, för att följa lagar, för att förse dig med tjänster, för att skydda dina rättigheter eller för att uppfylla affärsförpliktelser.
Vi kan komma att behandla eller dela dina uppgifter som vi har baserat på följande rättsliga grund:
  • Samtycke: Vi kan komma att behandla dina uppgifter om du har gett oss specifikt samtycke till att använda dina personuppgifter för ett specifikt ändamål.
  • Berättigade intressen: Vi kan komma att behandla dina uppgifter när det rimligen är nödvändigt för att uppnå våra legitima affärsintressen.
  • Utförande av ett kontrakt: När vi har ingått ett kontrakt med dig kan vi komma att behandla dina personuppgifter för att uppfylla villkoren i vårt kontrakt.
  • Lagliga skyldigheter: Vi kan avslöja din information där vi är juridiskt skyldiga att göra det för att följa tillämplig lag, statliga framställningar, ett rättsligt förfarande, domstolsbeslut eller rättsprocess, till exempel som svar på ett domstolsbeslut eller en stämning (inklusive som svar till offentliga myndigheter för att uppfylla kraven på nationell säkerhet eller brottsbekämpning).
  • Vitala intressen: Vi kan avslöja din information där vi anser att det är nödvändigt för att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder angående potentiella överträdelser av våra policyer, misstänkt bedrägeri, situationer som involverar potentiella hot mot någon persons säkerhet och olagliga aktiviteter, eller som bevis i rättstvister som vi är involverade i.
Mer specifikt kan vi behöva behandla dina uppgifter eller dela dina personuppgifter i följande situationer:
  • Företagsöverlåtelser. Vi kan komma att dela eller överföra din information i samband med, eller under förhandlingar om, eventuell fusion, försäljning av företagets tillgångar, finansiering eller förvärv av hela eller delar av vår verksamhet till ett annat företag.
  • Leverantörer, konsulter och andra tredjepartstjänsteleverantörer. Vi kan komma att dela dina uppgifter med tredjepartsleverantörer, tjänsteleverantörer, entreprenörer eller agenter som utför tjänster åt oss eller för vår räkning och kräver tillgång till sådan information för att utföra det arbetet. Exempel inkluderar: betalningshantering, dataanalys, e-postleverans, värdtjänster, kundservice och marknadsföringsinsatser. Vi kan tillåta utvalda tredje parter att använda spårningsteknik på webbplatsen , vilket kommer att göra det möjligt för dem att samla in data å våra vägnar om hur du interagerar med vår webbplats över tid. Denna information kan användas för att bland annat analysera och spåra data, bestämma populariteten för visst innehåll, sidor eller funktioner och bättre förstå onlineaktivitet. Såvida det inte beskrivs i detta meddelande, delar vi inte, säljer, hyr ut eller byter någon av din information med tredje part för deras marknadsföringsändamål. Vi har avtal på plats med våra databehandlare, som är utformade för att hjälpa till att skydda din personliga information. Det betyder att de inte kan göra något med dina personuppgifter om vi inte har instruerat dem att göra det. De kommer inte heller att dela din personliga information med någon annan organisation än oss. De förbinder sig också att skydda de uppgifter de innehar för vår räkning och att behålla dem under den period vi anger.
4. VEM KOMMER DIN INFORMATION ATT DELAS MED?
Kort sagt: Vi delar endast information med följande tredje parter.
Vi delar och avslöjar endast din information med följande tredje parter. Vi har kategoriserat varje part så att du enkelt kan förstå syftet med vår datainsamling och bearbetningsmetoder. Om vi har behandlat dina uppgifter baserat på ditt samtycke och du vill återkalla ditt samtycke, vänligen kontakta oss med kontaktuppgifterna i avsnittet nedan med rubriken ” HUR KAN DU KONTAKTA OSS OM DETTA MEDDELANDE? ”.
  • Faktura och fakturering
Rand
  • Analytics
Matomo
  • Cookiesamtycke
Cookie Bot
5. ANVÄNDER VI COOKIES OCH ANNAN SPÅRNINGSTEKNIK?
Kort sagt: Vi kan använda cookies och annan spårningsteknik för att samla in och lagra din information.
Vi kan använda cookies och liknande spårningstekniker (som webbsignaler och pixlar) för att komma åt eller lagra information. Specifik information om hur vi använder sådan teknik och hur du kan vägra vissa cookies finns i vårt Cookiemeddelande: https://greneit.com/cookie-policy/ .
6. HUR LÄNGE BEVARAR VI DIN INFORMATION?
Kort sagt: Vi behåller din information så länge det är nödvändigt för att uppfylla de syften som beskrivs i detta sekretessmeddelande om inte annat krävs enligt lag.
Vi kommer endast att behålla dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt för de syften som anges i detta sekretessmeddelande, såvida inte en längre lagringsperiod krävs eller tillåts enligt lag (såsom skatt, redovisning eller andra lagkrav). Inget syfte med detta meddelande kommer att kräva att vi behåller din personliga information längre än den tidsperiod som användare har ett konto hos oss.
När vi inte har något pågående legitimt affärsbehov av att behandla dina personuppgifter, kommer vi antingen att radera eller anonymisera sådan information, eller, om detta inte är möjligt (till exempel på grund av att din personliga information har lagrats i säkerhetskopieringsarkiv), kommer vi att säkert lagra din personliga information och isolera den från all vidare behandling tills radering är möjlig.
7. HUR HÅLLER VI DIN INFORMATION SÄKER?
Kort sagt: Vi strävar efter att skydda din personliga information genom ett system av organisatoriska och tekniska säkerhetsåtgärder.
Vi har implementerat lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder utformade för att skydda säkerheten för all personlig information vi behandlar. Men trots våra säkerhetsåtgärder och ansträngningar för att säkra din information kan ingen elektronisk överföring över Internet eller informationslagringsteknik garanteras vara 100 % säker, så vi kan inte lova eller garantera att hackare, cyberbrottslingar eller andra obehöriga tredje parter inte kommer att kunna besegra vår säkerhet och felaktigt samla in, komma åt, stjäla eller ändra din information. Även om vi kommer att göra vårt bästa för att skydda din personliga information sker överföring av personlig information till och från vår webbplats på din egen risk. Du bör endast komma åt webbplatsen i en säker miljö.
8. SAMLAR VI IN INFORMATION FRÅN MINÄRA?
Kort sagt: Vi samlar inte medvetet in data från eller marknadsför för barn under 18 år.
Vi ber inte medvetet om data från eller marknadsför till barn under 18 år. Genom att använda Webbplats intygar du att du är minst 18 år eller att du är förälder eller vårdnadshavare till en sådan minderårig och samtycker till att en sådan minderårig anhörig använder Webbplats . Om vi får reda på att personlig information från användare som är yngre än 18 år har samlats in, kommer vi att avaktivera kontot och vidta rimliga åtgärder för att omedelbart radera sådan data från våra register. Om du blir medveten om någon data som vi kan ha samlat in från barn under 18 år, vänligen kontakta oss på support@greneit.com .
9. VILKA ÄR DINA INTEGRITETSRÄTTIGHETER?
Kortfattat: I vissa regioner, såsom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet, har du rättigheter som ger dig större tillgång till och kontroll över din personliga information. Du kan granska, ändra eller avsluta ditt konto när som helst.
I vissa regioner (som Europeiska ekonomiska samarbetsområdet) har du vissa rättigheter enligt tillämpliga dataskyddslagar. Dessa kan omfatta rätten (i) att begära åtkomst och få en kopia av din personliga information, (ii) att begära rättelse eller radering; (iii) för att begränsa behandlingen av din personliga information; och (iv) om tillämpligt, till dataportabilitet. Under vissa omständigheter kan du också ha rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter. För att göra en sådan begäran, använd kontaktuppgifterna nedan. Vi kommer att överväga och agera på varje begäran i enlighet med tillämpliga dataskyddslagar.
Om vi förlitar oss på ditt samtycke för att behandla dina personuppgifter har du rätt att när som helst återkalla ditt samtycke. Observera dock att detta inte kommer att påverka lagenligheten av behandlingen innan den dras tillbaka, och inte heller kommer det att påverka behandlingen av dina personuppgifter som utförs med stöd av andra lagliga behandlingsgrunder än samtycke.
Om du är bosatt i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet och du anser att vi olagligt behandlar dina personuppgifter, har du också rätt att klaga till din lokala dataskyddsmyndighet. Du hittar deras kontaktuppgifter här: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm .
Om du är bosatt i Schweiz finns kontaktuppgifterna till dataskyddsmyndigheterna här: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html .
Om du har frågor eller kommentarer om dina integritetsrättigheter kan du maila oss på support@greneit.com .

Kontoinformation
Om du när som helst vill granska eller ändra informationen i ditt konto eller avsluta ditt konto kan du:
  • Logga in på dina kontoinställningar och uppdatera ditt användarkonto.
  • Kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna.
På din begäran om att avsluta ditt konto kommer vi att inaktivera eller ta bort ditt konto och information från våra aktiva databaser. Vi kan dock behålla viss information i våra filer för att förhindra bedrägeri, felsöka problem, hjälpa till med utredningar, upprätthålla våra användarvillkor och/eller följa tillämpliga juridiska krav.
Cookies och liknande tekniker: De flesta webbläsare är inställda på att acceptera cookies som standard. Om du föredrar det kan du vanligtvis välja att ställa in din webbläsare på att ta bort cookies och att avvisa cookies. Om du väljer att ta bort cookies eller avvisa cookies kan detta påverka vissa funktioner eller tjänster på vår webbplats . Besök http://www.aboutads.info/choices/ för att välja bort intressebaserad annonsering från annonsörer på vår webbplats . För ytterligare information, se vårt Cookiemeddelande: https://greneit.com/cookie-policy/ .
Välja bort e-postmarknadsföring: Du kan när som helst avregistrera dig från vår e-postlista för marknadsföring genom att klicka på avregistreringslänken i e-postmeddelandena som vi skickar eller genom att kontakta oss med hjälp av uppgifterna nedan. Du kommer då att tas bort från e-postlistan för marknadsföring – men vi kan fortfarande kommunicera med dig, till exempel för att skicka dig tjänsterelaterade e-postmeddelanden som är nödvändiga för administration och användning av ditt konto, för att svara på serviceförfrågningar eller för andra icke-marknadsföringsändamål. För att på annat sätt välja bort kan du:
  • Gå till dina kontoinställningar och uppdatera dina inställningar.
  • Kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna.
10. KONTROLLER FÖR FÅR INTE SPÅRA FUNKTIONER
De flesta webbläsare och vissa mobila operativsystem och mobilapplikationer inkluderar en Do-Not-Track (”DNT”)-funktion eller inställning som du kan aktivera för att signalera att du inte vill ha data om dina surfaktiviteter online övervakad och insamlad. I detta skede har ingen enhetlig teknikstandard för att känna igen och implementera DNT-signaler slutförts. Som sådan svarar vi för närvarande inte på DNT-webbläsarsignaler eller någon annan mekanism som automatiskt kommunicerar ditt val att inte spåras online. Om en standard för onlinespårning antas som vi måste följa i framtiden kommer vi att informera dig om denna praxis i en reviderad version av detta sekretessmeddelande.
11. HAR INNEHÅLLARE I KALIFORNIEN SÄRSKILDA SEKRETESSRÄTTIGHETER?
Kort sagt: Ja, om du är bosatt i Kalifornien beviljas du specifika rättigheter angående tillgång till din personliga information.
California Civil Code Section 1798.83, även känd som ”Shine The Light”-lagen, tillåter våra användare som är bosatta i Kalifornien att begära och erhålla från oss, en gång om året och kostnadsfritt, information om kategorier av personlig information (om någon) vi avslöjats för tredje part för direktmarknadsföringsändamål och namn och adresser till alla tredje parter som vi delat personlig information med under det närmast föregående kalenderåret. Om du är bosatt i Kalifornien och vill göra en sådan begäran, vänligen skicka din begäran skriftligen till oss med hjälp av kontaktinformationen nedan.
Om du är under 18 år, bor i Kalifornien och har ett registrerat konto på webbplatsen har du rätt att begära borttagning av oönskad data som du publicerar offentligt på webbplatsen . För att begära borttagning av sådan data, vänligen kontakta oss med hjälp av kontaktinformationen nedan och inkludera e-postadressen som är kopplad till ditt konto och ett uttalande om att du bor i Kalifornien. Vi kommer att se till att uppgifterna inte visas offentligt på webbplatsen , men tänk på att uppgifterna kanske inte helt eller helt och hållet tas bort från alla våra system (t.ex. säkerhetskopior, etc.).

CCPA-sekretessmeddelande
California Code of Regulations definierar en ”resident” som:
(1) varje individ som befinner sig i delstaten Kalifornien för annat än ett tillfälligt eller övergående ändamål och
(2) varje individ som har hemvist i delstaten Kalifornien som befinner sig utanför delstaten Kalifornien för ett tillfälligt eller övergående ändamål
Alla andra individer definieras som ”icke-bosatta”.
Om denna definition av ”bosatt” gäller dig måste vi följa vissa rättigheter och skyldigheter gällande dina personuppgifter.
Vilka kategorier av personlig information samlar vi in?
Vi har samlat in följande kategorier av personlig information under de senaste tolv (12) månaderna:
Kategori Exempel Samlade in
A. Identifierare
Kontaktuppgifter, såsom riktiga namn, alias, postadress, telefon- eller mobilkontaktnummer, unik personlig identifierare, online-identifierare, Internet Protocol-adress, e-postadress och kontonamn
NEJ
B. Personlig informationskategorier listade i California Customer Records-stadgan
Namn, kontaktuppgifter, utbildning, anställning, anställningshistorik och ekonomisk information
NEJ
C. Skyddade klassificeringsegenskaper enligt Kalifornien eller federal lag
Kön och födelsedatum
NEJ
D. Kommersiell information
Transaktionsinformation, köphistorik, finansiella detaljer och betalningsinformation
NEJ
E. Biometrisk information
Fingeravtryck och röstavtryck
NEJ
F. Internet eller annan liknande nätverksaktivitet
Webbhistorik, sökhistorik, onlinebeteende, intressedata och interaktioner med våra och andra webbplatser, applikationer, system och annonser
NEJ
G. Geolokaliseringsdata
Enhetens plats
NEJ
H. Ljud, elektronisk, visuell, termisk, lukt- eller liknande information
Bilder och ljud-, video- eller samtalsinspelningar skapade i samband med vår affärsverksamhet
NEJ
I. Yrkes- eller anställningsrelaterad information
Företagskontaktuppgifter för att kunna ge dig våra tjänster på affärsnivå, tjänstetitel samt arbetshistorik och yrkeskvalifikationer om du söker ett jobb hos oss
NEJ
J. Utbildningsinformation
Studentregister och kataloginformation
NEJ
K. Slutsatser från annan personlig information
Slutsatser dragna från någon av de insamlade personliga uppgifterna som anges ovan för att skapa en profil eller sammanfattning om till exempel en individs preferenser och egenskaper
NEJ
Vi kan också samla in annan personlig information utanför dessa kategorier i fall där du interagerar med oss personligen, online eller via telefon eller post i samband med:
  • Ta emot hjälp genom våra kundsupportkanaler;
  • Deltagande i kundundersökningar eller tävlingar; och
  • Underlättande i leveransen av våra tjänster och att svara på dina förfrågningar.
Hur använder och delar vi dina personuppgifter?
Mer information om vår datainsamlings- och delningspraxis finns i detta sekretessmeddelande och vårt Cookiemeddelande: https://greneit.com/cookie-policy/ .
Du kan kontakta oss genom att besöka https://greneit.com/contact-us/ eller genom att hänvisa till kontaktuppgifterna längst ner i detta dokument.
Om du använder en auktoriserad agent för att utöva din rätt att välja bort kan vi avslå en begäran om den auktoriserade agenten inte skickar in bevis på att de har giltigt auktoriserats att agera å dina vägnar.
Kommer din information att delas med någon annan?
Vi kan komma att avslöja din personliga information med våra tjänsteleverantörer i enlighet med ett skriftligt avtal mellan oss och varje tjänsteleverantör. Varje tjänsteleverantör är en vinstdrivande enhet som behandlar informationen för vår räkning.
Den aktuella listan över våra tjänsteleverantörer finns nedan.
Vi kan komma att använda dina personuppgifter för våra egna affärsändamål, såsom för att genomföra intern forskning för teknisk utveckling och demonstration. Detta anses inte vara att ”sälja” dina personuppgifter.

greneIT har avslöjat följande kategorier av personlig information till tredje part för ett affärs- eller kommersiellt syfte under de senaste tolv (12) månaderna:

  • Kategori B. Personlig information, enligt definitionen i California Customer Records-lagen, såsom ditt namn, kontaktinformation, utbildning, anställning, anställningshistorik och ekonomisk information.
Kategorierna av tredje parter till vilka vi lämnat ut personlig information för ett affärs- eller kommersiellt syfte finns under ” VEM KOMMER DIN INFORMATION ATT DELAS MED? .
Dina rättigheter med avseende på dina personuppgifter
Rätt att begära radering av uppgifterna – Begäran om radering
Du kan be om radering av dina personuppgifter. Om du ber oss att radera din personliga information kommer vi att respektera din begäran och radera din personliga information, med förbehåll för vissa undantag enligt lag, såsom (men inte begränsat till) en annan konsuments utövande av sin rätt till yttrandefrihet , våra efterlevnadskrav som är ett resultat av en rättslig skyldighet eller annan behandling som kan krävas för att skydda mot olaglig verksamhet.
Rätt att bli informerad – Begär att få veta
Beroende på omständigheterna har du rätt att veta:
  • huruvida vi samlar in och använder din personliga information;
  • kategorierna av personlig information som vi samlar in;
  • de ändamål för vilka den insamlade personinformationen används;
  • om vi säljer din personliga information till tredje part;
  • kategorierna av personlig information som vi sålt eller avslöjat för affärsändamål;
  • kategorierna av tredje parter till vilka personuppgifterna såldes eller avslöjades för affärsändamål; och
  • det affärsmässiga eller kommersiella syftet med att samla in eller sälja personlig information.
I enlighet med tillämplig lag är vi inte skyldiga att tillhandahålla eller radera konsumentinformation som avidentifieras som svar på en konsumentförfrågan eller att omidentifiera individuella uppgifter för att verifiera en konsumentförfrågan.
Rätt till icke-diskriminering för utövandet av en konsuments integritetsrättigheter
Vi kommer inte att diskriminera dig om du utövar dina integritetsrättigheter.
Verifieringsprocess
När vi tar emot din begäran måste vi verifiera din identitet för att fastställa att du är samma person som vi har informationen om i vårt system. Dessa verifieringsinsatser kräver att vi ber dig att tillhandahålla information så att vi kan matcha den med information som du tidigare har gett oss. Till exempel, beroende på vilken typ av begäran du skickar, kan vi be dig att tillhandahålla viss information så att vi kan matcha informationen du tillhandahåller med den information som vi redan har registrerat, eller så kan vi kontakta dig via en kommunikationsmetod (t.ex. telefon eller e-post) som du tidigare har gett oss. Vi kan också använda andra verifieringsmetoder efter omständigheterna.
Vi kommer endast att använda personlig information som tillhandahålls i din begäran för att verifiera din identitet eller behörighet att göra begäran. I den mån det är möjligt kommer vi att undvika att begära ytterligare information från dig i verifieringssyfte. Om vi däremot inte kan verifiera din identitet från den information som redan finns hos oss, kan vi begära att du tillhandahåller ytterligare information i syfte att verifiera din identitet och för säkerhets- eller bedrägeriförebyggande syften. Vi kommer att radera sådan ytterligare tillhandahållen information så snart vi avslutat verifieringen av dig.
Andra integritetsrättigheter
  • du kan invända mot behandlingen av dina personuppgifter
  • du kan begära rättelse av dina personuppgifter om de är felaktiga eller inte längre relevanta, eller begära att få begränsa behandlingen av uppgifterna
  • du kan utse en auktoriserad agent för att göra en begäran enligt CCPA å dina vägnar. Vi kan avslå en begäran från en auktoriserad agent som inte lämnar in bevis på att de har giltigt auktoriserats att agera å dina vägnar i enlighet med CCPA.
  • du kan begära att välja bort framtida försäljning av din personliga information till tredje part. När vi tar emot en begäran om att välja bort, kommer vi att agera på begäran så snart som möjligt, men senast 15 dagar från datumet för begäran.
För att utöva dessa rättigheter kan du kontakta oss genom att besöka https://greneit.com/contact-us/ , eller genom att hänvisa till kontaktuppgifterna längst ner i detta dokument. Om du har ett klagomål på hur vi hanterar dina uppgifter vill vi gärna höra från dig.
12. GÖR VI UPPDATERINGAR AV DETTA MEDDELANDE?
Kort sagt: Ja, vi kommer att uppdatera detta meddelande vid behov för att följa relevanta lagar.
Vi kan komma att uppdatera detta sekretessmeddelande då och då. Den uppdaterade versionen kommer att indikeras med ett uppdaterat ”Reviderat” datum och den uppdaterade versionen kommer att träda i kraft så snart den är tillgänglig. Om vi gör väsentliga ändringar i detta integritetsmeddelande kan vi meddela dig antingen genom att lägga upp ett meddelande om sådana ändringar på framträdande plats eller genom att direkt skicka ett meddelande till dig. Vi uppmuntrar dig att läsa detta sekretessmeddelande ofta för att bli informerad om hur vi skyddar din information.
13. HUR KAN DU KONTAKTA OSS OM DETTA MEDDELANDE?
Om du har frågor eller kommentarer om detta meddelande kan du kontakta vår dataskyddsombud (DPO), JR Edwards , via e-post på support@greneit.com ,
14. HUR KAN DU GRANSKA, UPPDATERA ELLER RADERA DATA VI SAMLAR IN FRÅN DIG?
Baserat på gällande lagar i ditt land kan du ha rätt att begära tillgång till den personliga information vi samlar in från dig, ändra den informationen eller ta bort den under vissa omständigheter. För att begära att granska, uppdatera eller radera din personliga information, vänligen besök: https://greneit.com/contact-us/. Vi kommer att svara på din förfrågan inom 30 dagar.
This site is registered on wpml.org as a development site.