Om greneIT

Läs mer om vilka vi är

Gör IT grönt, gör IT rätt

greneIT är ett hållbart, anpassningsbart, lösningsfokuserat företag för hanterade molntjänster. Vi arbetar på distans i Kanada, Storbritannien, Sverige och Indien för att tillhandahålla lösningar till våra kunder. greneIT-tjänster ökar våra kunders operativa effektivitet samtidigt som de minskar miljöpåverkan från den teknik de använder. Vi är djupt engagerade i hållbarhet och planterar träd vid varje köp och kontraktsförnyelse.

Våra globala servrar körs på förnybar energi; de uppväger den CO2 som genereras av enheterna som surfar på greneIT-webbplatsen. Detta görs smart genom att spåra webbplatsanvändningen och sedan skicka statistiken till en server. När CO2-förbrukningen når en viss tröskel planterar vi träd för att kompensera det.

greneIT samarbetar med småföretag och entreprenörer för att öka effektiviteten i sin verksamhet och samtidigt minska miljöpåverkan. Vi tillhandahåller support till våra kunders team oavsett om de arbetar på kontoret eller på distans, så det finns inga störningar i IT-lösningen de litar på för arbetet.

Våra värderingar

  1. Hållbarhet : Vi tror på bevarandet av miljön. Våra produkter och tjänster är utvalda för att de har minst miljöpåverkan och ändå erbjuder konkurrenskraftiga lösningar. Vi gör våra kunder medvetna om hur deras verksamhet kan påverka vår miljö och tillhandahåller tjänster som hjälper våra kunders IT-verksamhet att bli mer miljövänlig genom att minska deras koldioxidavtryck.
  2. Etisk praxis : Vi etik är bunden av transparent prissättning utan dolda kostnader, lojalitet mot våra kunder och deras rättigheter, särskilt när det kommer till deras data, och användningen av applikationer med öppen källkod.
  3. Flexibilitet : Vi designar tjänster som möter de unika behoven hos våra kunders företag. Vi går det lilla extra för att göra våra kunder medvetna om sina val och för att ge dem bästa möjliga lösning eller service.
  4. Tillgänglighet : Vi erbjuder IT som är vänlig, tillgänglig och begriplig för användarna. Förutom att tillhandahålla skräddarsydda lösningar vill vi säkerställa att våra kunders medarbetare enkelt kan använda IT.